ponedeljek, 20. april 2015

Praznik slovenske tradicije

Danes je obletnica domobranske prisege iz leta 1944. In čeprav, jo mnogi prikazujejo, kot legalen razlog za pokol, drugi pa o njej nočejo govoriti, ker se je sramujejo, pa moramo mi vse vedeti, da je šlo v samem bistvu za domobransko prisego. Prisega je povsem jasno izpovedala, a se domobranci borijo proti komunistom in njihovim podrepnikom, ki so v luciferijanskem sovraštvu do slovenske tradicije, same sebe prodali azijatskemu boljševizmu, ki so ga vodili ruski komunisti in prostozidarji na zahodu. Zato prisega ni sramota niti ni neka izsiljena sramota, pač pa svetel žarek brezkompromisne predanosti slovenskega ljudstva svoji tisočletni tradiciji.

Medtem, ko so zahodni voditelji, kakršen je Churchill ali Roosevelt ali De Gaulle, kadili cigare in pili šampanjec z ruskimi komunisti, zgolj zato, da so ohranjali svoje imperialistične in kapitalistične interese, so se domobranci brezkompromisno borili za bit in bistvo naroda. Medtem, ko je Churchill s Stalinom razkosaval evropo in jo na koncu polovico predal komunistom, so domobranci zavrnili novi red v katerem se uničuje narodova tradicija in se borili, ne zase, ker niso imeli nobenih političnih ciljev, pač pa zgolj kot spontana reakcija na, narodu tujo, zločinsko ideologijo, ki je tudi prek pesnikov in celo nekaterih župnikov skušala spremeniti slovenskega človeka.

Tudi, če so domobranci tedaj morda razumeli prisego, kot neko vsiljeno sramoto, kakor zatrjujejo nekateri, nam idejno sorodni, ljudje, pa danes, ta dan, tu in zdaj, prisega ni sramota, pač pa čast. Ob njej se je namreč pokazala izprijenost modernega človeka, modernega intelektualca, modernega prosvetljenca, individualista, liberalnega katoličana. Zakaj? Zato, ker obstajajo v narodu ljudje, ki menijo, da ta prisega moralno in faktično opravičuje pokol tisočev ljudi, je pravzaprav prisega postala nekaj, kar njihovo prosvetljenost negira in jih dela za zločince in neopoganske malikovalce. Razgalja njihovo iracionalnost in brez sramu kaže na njihovo izprijenost.

Domobranska prisega je trn v peti zahodnega demokratičarstva, ki je perverzno, ne le sodelovalo s komunisti, pač pa tudi omogočilo uspeh komunističnih revolucij in ne pozabimo na prodano vzhodno evropo! Domobranska prisega je trn v peti teh, ki se dobro zavedajo, da so prav oni sami krivi za komunistično nasilje v prav vseh sovjetskih in drugih komunističnih republikah. Oni so s krvjo tlakovali komunistom tiranijo v vzhodni evropi. Oni so krivi za vsako žrtev, ki je bila ubita, ali pa je od lakote in izčrpanosti umrla nekje v taborišču. Svoj krvavi teater pa so najprej kronali prav z vrnitvijo slovenskega domobranstva, ki je, zaradi slovenskih dobronamernih in poštenih demokratov, računalo na pomoč "demokratične!" evrope. A je ni dobilo! Zato, ker so bili zahodni "demokrati" že tedaj prodani buržoaznemu kapitalističnemu prostozidarstvu, ki je zidalo nov svet, a preden ga je uspelo sezidati je moralo obračunati z ostanki starega sveta. To pa je zanj storil komunizem na vzhodu in liberalizem na zahodu. Zato ni sramote v prisegi slovenskega domobranstva, je pa velika sramota za zahodne demokrate v njej, ker kaže, na vso izprijenost zahodnega demokratičarstva, ki je zaradi želj po ohranitvi svojega imperializma in kapitalizma, prodal vzhodno evropo.
 
Še na naši strani so ljudje, ki radi prepričujejo druge, da se je druga svetovna vojna končala, ko je padel komunizem in je "demokratična evropa" premagala še zadnji "totalitarizem". Pa vemo, da to ni res, zahodni demokrati so omogočili uspeh komunizma, mu prodali pol evrope in so neposredni krivci za sleherno žrtev pod komunističnimi sistemi. Hinavščina je govoriti o podobnosti komunizma in fašizma, obenem pa zamolčati, kdo je na koščke papirja risal podobo povojne evrope, hinavščina. Ne bojmo se več demokratov, posebej pa, ne zaupajmo več zahodnim demokratom.

Zato ne smemo dovoliti buržujskim intelektualcem in topoglavim akademikom, da bi sodili o prisegi.
Glede prisege sicer priporočam tudi branje dr. Drobničevih del ali mojega bloga z naslovom: Kolaboracija, izdaja in prisega, ali ogled mojega videoposnetka z naslovom: Domobranska prisega: resnica 8 točk, kjer je tudi povzeta Drobničeva razlaga.

Bog živi slovensko domobranstvo!

 
-NeoDomobranec

Ni komentarjev:

Objavite komentar